World of Barbering

Ekrems School Of Barbering team gaat je tot op de puntjes opleiden tot een echte barber. De opleiding is gericht op het werken met tondeuse; korte opscheertjes met opgepompte vetkuiven; razor fade; de flat top; slick back; de classis; tribles in het haar en ga zo maar door. 

Hiernaast ga je ook leren werken met een scheermes. Om te beginnen leer je de vormgeving aan een baard daarna gaan we verder met natscheren ook oorharen wegbranden met een vlam komt aan de orde. Tijdens de opleiding ga je ook een aantal dagen in een echte barbershop werken met echte klanten.

Wanneer we uiteindelijk aan het einde zijn van de opleiding zetten we de barberschool open voor publiek van buiten. De wereld van real barbering gaat dan voor jou open, de laatste week voor je examen ga je een volle week lang echt knippen in de barberschool op klanten die spontaan binnen komen lopen voor een fresh haircut. Examen wordt afgenomen onder toezicht van ervaren barbers. Wanneer je deze haalt krijg je een certificaat van ESOB (Ekrems School Of Barbering) waarmee je in elke barbershop aan het werk kan.

Het is wel van belang dat je met de beste producten moet gaan werken om zo je werk professioneler en makkelijker te maken dus de beste resultaten te behalen. Om deze reden kiest Ekrems School Of Barbering voor de beste haar- en huidproducten.  Hier wordt met Barbicide gewerkt en als aankomend barber leer je dan ook om perfect te desinfecteren met Barbicide, het nummer 1 in desinfectie.

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Gaat u zo werken of met het concentraat van Barbicide?

  • Alleen het Barbicide concentraat,  doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie