Voetcentrum Welling

In 1993 is Catrien Welling begonnen met haar eigen pedicurepraktijk. Een jaar later was ze praktijkdocente bij de N.N.A, daar heeft ze velen opgeleid tot pedicure. Ze verzorgde ook jaren de lessen over hygiëne in de pedicurepraktijk, de Code Voetverzorging.

In 2004 is Catrien Welling gestart met Voetcentrum Welling, een groothandel voor pedicurebenodigdheden. Het bedrijf wordt gerund door Catrien en Monique (moeder en dochter). Het bedrijf begon klein, maar werd al snel uitgebreid met behandelstoelen, pedicure motoren en natuurlijk de pedicure koffers. De koffers zijn er in verschillende soorten en maten en worden nog steeds uitgebreid.

Bij Voetcentrum Welling kun je o.a. terecht voor: pedicuremotoren, behandelstoelen, loupe-lampen, pedicurekoffers, beensteunen en werkkrukjes. Maar ook voor alle instrumenten, Busch frezen, vele merken voet crèmes en producten voor de voeten. Voor hygiëne is ook alles aanwezig b.v. de  ultrsoonreinigers en vloeistoffen.

Nieuw in ons assortiment is de Barbicide, deze vloeistof doodt bacteriën, schimmels, kiemen en virussen. Volledig biologisch afbreekbaar, desinfecteert tangen, instrumenten en oppervlakken. Er worden ook studiedagen en workshops gegeven in het leslokaal. Catrien Welling verzorgt  zelf de informatie avond over de  Busch frezen, waar ze altijd veel over te vertellen heeft.

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Gaat u zo werken of met het concentraat van Barbicide?

  • Alleen het Barbicide concentraat,  doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie