Podiamed

Podiamed dealer van Barbicide.

WEBSHOP EN WINKEL

Hier vindt u algemene informatie over al onze producten. Deze producten zijn te koop via de onze webshop of winkel in Schiebroek. De webshop is actief. en te vinden onder webshop podiamed.nl  UIteraard kunt u uw bestellingen voorzien van naam en adres gegevens nog steeds opgeven via: info@podiamed.nl.

Product trainingen zijn van groot belang om uw klanten op juiste wijze te kunnen informeren. Vaak zijn simpele oplossingen al voldoende om de problemen te verhelpen. Hallux podotherapie heeft een aantal trainingen gepland  om de voetzorgverleners uit te leggen en zelf te laten ervaren dat sommige voetproblemen gemakkelijke in de praktijk opgelost kunnen worden met standaard inleg zolen. Om dit vakkundig te kunnen doen zijn er diverse datums beschikbaar om de trainingen bij te wonen. Een aanvulling op uw kennis. Zie het cursus overzicht voor de beschikbare data.. Geaccrediteerd met 10 punten.

GROOT ASSORTIMENT

Zowel in de winkel als op de webshop wordt een groot assortiment aangeboden. Van crêmes tot aan pedicure stoelen en motoren. Ook kleding, tangen, scharen, demi-water en disposabels.

GROOTHANDEL

De winkel en webshop zijn enkel toegankelijk voor bedrijven. Podiamed levert geen producten aan particulieren. Heeft u een eigen praktijk of bedrijf in voetverzorging? Neem dan contact op hoe u ook de fantastische producten kan bestellen.

Podiamed adviseert u graag hoe uw praktijk het beste kan ingericht kan worden. Uw praktijkinrichting is van grote waarde voor uw klanten. Een professionele inrichting geeft een professionele uitstraling, is duurzaam en bij Podiamed ook betaalbaar.

Wij leveren behandelstoelen, werkstoelen, pedicuremotoren, pedicuremeubelen, etcetera.

PODIAMED HEEFT EEN RUIME KEUS IN:

GS belize 05 kleinBEHANDELSTOELEN

Ons assortiment bestaat uit o.a. Girovi Seats. Tevens leveren we diverse toebehoren zoals extra armleuningen e.d.

PEDICUREMOTOREN / MOTOREN

Ons assortiment bestaat uit Podomaster, orhtofex en Hadewe. De motoren worden met garantie geleverd.

PEDICUREMEUBELS

Wij leveren diverse meubels die speciaal ontworpen zijn voor de praktijkinrichting. Hier kunt u al uw behandelmateriaal handig en netjes opbergen en is het altijd snel beschikbaar.

 

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Gaat u zo werken of met het concentraat van Barbicide?

  • Alleen het Barbicide concentraat,  doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie