PNC Cosmetics

Anja Paarhuis, eigenaresse van PNC Cosmetics, start in 1989 met het volgen van de opleiding nagelstyling bij o.a. Star Nails, OPI, Trosani en Alessandro. Na een jaar van training opent zij in november 1990 “Anja’s Nagelstudio” te Harderwijk.
In 1992 verhuist zij naar een nieuw pand en  veranderd de naam van het bedrijf in “Pro Nails” en kiest voor uitbreiding van het aanbod door de plaatsing van een zonnebank. 

Vanaf  1994 volgt Anja opleidingen tot docent nagelstyling van o.a. Creative Nail Design(nu CND), OPI, EzFlow en IBD ondergaat meerdere “Bootcamps” en start daarna als docent nagelstyling bij de IMKO te Amersfoort.
Hieruit voortvloeiend ontpopt Pro Nails zich als verkooppunt van nagelstyling producten en gaat opleidingen geven met als gevolg in 1995 een uitbreiding  naar salon en groothandel/opleidingsinstituut.

In mei 2002 bestaat het bedrijf 12.5 jaar en verhuisd naar de vestiging te Harderwijk aan de Graaf Ottolaan. Door de uitbreiding van het assortiment met Permanente Makeup, Visagie enz. verandert de naam van het bedrijf in “Pro Nails & Cosmetics”.

Het bedrijf blijft groeien en als gevolg daarvan wordt de oppervlakte van de showroom en de opleidingsruimten vergroot.
In juni 2008 leidt dit tot een grote heropening.
Voorjaar 2009 blijkt de tijd voor een nieuw seizoen, een nieuwe start en dus ook een nieuwe naam. Dit tevens naar aanleiding van een opmerking van een klant die vindt dat Pro Nails en Cosmetics de lading van het aanbod niet meer dekt.
Van uit dit gegeven ontstaat de naam “PNC Cosmetics”.
De “P” van Permanente Make-up, “N” van Nails en “C” van Care met het woord “Cosmetics” als afsluiter.

In Februari 2013 verhuisd PNC Cosmetics naar een nieuwe vestiging en tevens de huidige locatie aan de Prins Mauritslaan 45A, ongeveer 150m nabij het oude pand.

PNC Cosmetics biedt ruimte voor productverkoop en opleidingen op het gebied van Permanente Make- Up, Wimperextensions, Visagie & Nagelstyling. Door de jaren heen is er heel veel veranderd maar wat altijd blijft bestaan is het aanbieden van de beste producten en opleidingen per vakgebied. Zo volgen  Anja en haar medewerkers nog regelmatig opleidingen, workshops en bootcamps om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. PNC Cosmetics staat voor kwaliteit, een perfecte service en constante vernieuwing van het assortiment. Onze missie is de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door betrouwbare topproducten te leveren.

PNC Cosmetics is o.a. leverancier van de volgende merken:
Derma International, Micro-Pigmentation, Christian, Everlash, OPI, CND, IBD, Ezflow, Konad en meerdere eigen labels.

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Gaat u zo werken of met het concentraat van Barbicide?

  • Alleen het Barbicide concentraat,  doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie