No 5 Nails

No5 Nail & Beauty Centre

Groothandel en Opleidingcentrum van Crystal Nails, Luxlash en Barbicide desinfectie.

De plek in Lansingerland en omstreken waar je een gedogen opleiding kan volgen tot nagelstyliste en wimperstyliste. Regelmatig volgen wij trainingen om onze cursisten zo goed mogelijk op te leiden tot goede, professionele nagel en wimperstylistes. Daar waar je na je opleiding altijd terecht kan voor ondersteuning en diverse andere creatieve workshops. Er wordt tijdens de opleiding alleen gewerkt met producten van het topmerk Crystal Nails en Luxlash. Luxlash is nieuw in Nederland, maar ook onderdeel van Crystal Nails en bestaat al enige jaren, die zich ook heeft ontwikkeld tot een van de top producten op het gebied van wimperextensions.    

Wil je op professionele wijze het prachtige nagel en/of wimpervak onder de knie krijgen, kijk dan bij Opleidingen, daar vindt je alle informatie. Mocht je nog vragen hebben stuur dan een email.

Crystal Nails heeft een zeer uitgebreid assortiment, zo uitgebreid dat ik niet alles op voorraad heb. Heb je iets nodig wat er niet tussen staat, ALLES van Crystal Nail is leverbaar. Laat het ons weten, wij regelen het voor je!

In de webshop wordt hoofdzakelijk Crystal Nails en Luxlash producten verkocht.  De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn EU goedgekeurd. U kunt dus veilig aan de slag met deze uiteenlopende producten van Crystal Nails en Luxlash

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Gaat u zo werken of met het concentraat van Barbicide?

  • Alleen het Barbicide concentraat,  doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie