MAZ Beautyland

MAZ Beautyland staat voor service en kwaliteit. Als distributeur van diverse topmerken op het gebied van hand-, nagel-, voet-, haar-, en beauty producten willen wij een bepaald niveau garanderen, ook in onze dienstverlening. Hiertoe werken wij alleen maar samen met gerenommeerde partners en leveranciers die dezelfde visie hebben. In een groeiende markt voor uiterlijke verzorging wordt de lat steeds hoger gelegd. Voor zowel mannen als vrouwen, raakt schoonheidsverzorging meer en meer geïntegreerd in de dagelijkse routine.

In de privé- en zakelijke sfeer let men ook meer op uiterlijke verzorging en dit juichen wij bij MAZ Beautyland alleen maar toe. Niet alleen omdat dit onze business is, maar omdat een verzorgd uiterlijk bijdraagt aan een gevoel van welzijn. MAZ Beautyland draagt dit graag uit in haar missie: mooie producten, goede service en kwaliteit leveren, zodat al onze klanten, relaties en cursisten altijd met een gevoel van welzijn zaken met MAZ Beautyland doen.

MAZ Beautyland is DE online groothandel voor de complete beauty en wellness-branche. Het bedrijf is opgericht in 2005 en is momenteel de grootste speler op het gebied van online winkelen in Nederland voor pedicure, kapper, nagelstylist, masseur en schoonheidsspecialiste. Per jaar heeft MAZ Beautyland ruim een half miljoen bezoekers en meer dan 10.000 vaste klanten. Het assortiment bestaat uit zo’n 11.000 artikelen verdeeld over de diverse branches. De kernwaarden zijn service, kwaliteit en een scherpe prijsstelling. Daarnaast onderscheidt MAZ Beautyland zich door haar pioniersmentaliteit. Altijd veelzijdig, verrassend en actueel is er een koppositie bereikt als het gaat om snel en betrouwbaar online-winkelen. De unieke superplus-garantie en het automatische spaarsysteem zijn hier goede voorbeelden van.  

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Gaat u zo werken of met het concentraat van Barbicide?

  • Alleen het Barbicide concentraat,  doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie