Majuba Hair & Beauty

Majuba Hair & Beauty Products totaal leverancier voor de haar-, manicure-, nagel-, pedicure en schoonheidsproducten heeft onlangs Barbicide in haar assortiment opgenomen.  Barbicide is verkrijgbaar zowel op de vestiging in Amsterdam als in

 In ons ruime assortiment bieden wij een ruime keuze voor de echte professional.

Majuba Hair & Beauty Products is een uiterst moderne groothandel die graag haar klanten voorziet van alles wat zij nodig hebben. U kunt bij ons terecht voor een advies op het gebied van uw saloninrichting maar ook voor een cursus of een workshop. Natuurlijk zullen wij u graag terzijde staan met de keuzes die u maakt onder het genot van een kopje koffie of thee.

In Amsterdam bieden wij een ruim assortiment voor de kapper en beschikken wij over een zeer ruime showroom voor uw salon inrichting.

Zowel Majuba Amsterdam als Zaandam beschikken over specifiek ingerichte trainingsruimte waar diverse opleidingen, cursussen en demonstraties worden gegeven.

Kortom beide filialen zijn ingericht om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Naast onze filialen hebben wij meerdere rayonvertegenwoordigers en bestrijken zo heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze producten of wilt u bezoek van één van onze vertegenwoordiger, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst.

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Gaat u zo werken of met het concentraat van Barbicide?

  • Alleen het Barbicide concentraat,  doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie