Beauty By Lisa

GROOT ASSORTIMENT & PRODUCTKENNIS

Onze focus ligt op het aanbieden van een goede service en snelle levering. Met een uiterst compleet aanbod in wimper-, wenkbrauw- en nagelproducten onderscheiden wij ons van andere groothandels in de branche. Door intensief contact met leveranciers en fabrikanten houden we de kennis van producten hoog en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat we deze meteen naar u kunnen doorzetten.

INKOPEN PRODUCTEN

Als importeur en distributeur van verschillende merken houden wij reeds bij menig salon de voorraad op peil. We verzenden maandag t/m vrijdag en wanneer u voor 16.00u besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Ook is het mogelijk om van maandag t/m zaterdag producten af te komen halen in onze locatie in Zoetermeer of op afspraak in Den Haag. U bent daarnaast van harte welkom om langs te komen in onze Showroom te Zoetermeer. Voor meer informatie en inkoop van producten verwijzen we u naar onze online groothandel. We voorzien u graag van advies!

OPLEIDINGEN GROOTHANDEL BEAUTY BY LISA

De vraag naar wimperbehandelingen is de afgelopen jaren flink gegroeid, steeds meer mensen kiezen vanwege het gemak en het mooie resultaat voor wimperextensions of Myscara! – Lash to impress – Heeft u interesse om zelf aan de slag te gaan met het zetten van wimperextensions of aanbrengen van MYscara? Misschien heeft u gehoord over de bijzondere innovatieve behandeling wenkbrauwextensions? Bent u ook geïnteresseerd in de zeer populaire gellak van CND Shellac? Of heeft u al een salon en wilt u graag uw huidige aanbod met de nieuwste behandelingen uitbreiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kijk snel verder bij onze opleidingen!

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Gaat u zo werken of met het concentraat van Barbicide?

  • Alleen het Barbicide concentraat,  doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie