Beautywaves,

Als groothandel voor Beauty & Pedicure bevelen wij Barbicide aan voor echte salonhygiëne. Barbicide werkt snel, makkelijk en is voordelig in het gebruik.
De vele positieve klantenreacties zijn het bewijs dat Barbicide tot de beste desinfectanten behoord en optimale zekerheid biedt.

Beautywaves

She Nails Nagelproducten

Wij als nagelgroothandel en opleider vinden het ontzettend belangrijk dat klanten en cursisten weten hoe ze hygiënisch moeten werken. Barbicide is de oplossing voor het hygiënisch schoonmaken, desinfecteren en steriliseren van je gereedschappen, instrumenten, wasbakken en andere oppervlakken in je nagelsalon. Barbicide is eenvoudig in gebruik en je hebt op een snelle manier je werkplek gedesinfecteerd en je materialen gesteriliseerd! Geen gedoe met verschillende schoonmaakproducten maar eenvoudig één product!

Sharon Schmitz, She Nails Nagelproducten

Voetcentrum Welling

Als pedicure ben ik zeer tevreden over Barbicide omdat Barbicide niet alleen goed desinfecteert maar ook omdat er op deze wijze in mijn ultrasoonapparaat geen witte aanslag meer komt. Dat scheelt weer in het schoonmaakwerk!

Catrien Welling, Voetcentrum Welling

DNA – T&C Nails and More

Als groothandel, opleidingsinstituut en nagelstudio zijn wij super blij met het hele Barbicide Systeem.

Het desinfecteert goed en snel. Een goede combinatie van makkelijk en Hygiënisch schoon.

Tamara Bhagoe, DNA

Lashtag

Vanuit ons beauty vak is het werken met pincetten, scharen en andere tools echt belangrijk dat deze hygiënisch goed gereinigd moeten worden. Alcohol alleen is niet voldoende, om goed te reinigen. Daarom vertrouwen wij in Barbicide, wat ons de garantie geeft dat we met hygiënische instrumenten werken.

Pauline Hendrikse – Hendriks, CEO & Founder #Lashtag

NEDAF, Altijd Zeker!

Wij verkopen Barbicide  al enige jaren tot grote tevredenheid van onze klanten. Het is een fijn product, desinfecteert goed in de ultrasoon.

Blij dat het weer leverbaar is!

Sidonie Amorison, NEDAF BV. Altijd Zeker!

Nailbar

Als groothandel zijn wij zeer tevreden over de Barbicide producten. Ideaal omdat Barbicide in verschillende verpakkingen verkrijgbaar zijn. Barbicide straalt professionaliteit uit. En wij willen zeker het beste voor onze klanten! Doordat bijvoorbeeld de Barbicide Desinfectie geconcentreerd is, is het makkelijk te mengen zonder dat het veel opslagruimte inneemt. Top dus!

Nailbar B.V. 

 

Gaat u zo werken of met het concentraat van Barbicide?

  • Alleen het Barbicide concentraat,  doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie