All for Nails

Mijn naam is Jozephine Frijters, ben geboren op 3 mei 1972 in Surabaya ( Indonesië ). Ik ben sinds 1996 gelukkig getrouwd. Wij hebben een zoon en een dochter.

Sinds dat onze beide kinderen naar school gaan en ik met mijn beroep als Secretaresse ben gestopt, was ik op zoek gegaan naar iets anders. Iets wat met schoonheid te maken had en dat ik dit kon combineren met de kinderen. Al snel kwam ik op het idee om nagelstyliste te worden. 

Sinds 2005 ben ik Nagelstyliste en vind het ontzettend leuk om mooie, sierlijke en natuurlijke nagels te maken. Ik zet zowel acryl – als gelnagels. Ook voor nail-art, one stroke, airbrush en 3D-nagels kunt u bij mij terecht.

Vanaf 2007 doe ik ook mee aan wedstrijden. Door deel te nemen aan wedstrijden perfectioneer ik mezelf iedere keer. Natuurlijk is het leuk om te winnen, maar het belangrijkste vind ik de ervaring tijdens iedere wedstrijd.

Bij “All For Nails” Nagelstudio & Opleidingen kunt u niet alleen terecht voor diverse behandelingen voor uw handen en natuurlijke nagels, het laten zetten van kunstnagels in acryl of gel, maar ook voor een versteviging van uw natuurlijke nagels met een gelpolish.

Als Educator van DNA (DUTCH NAIL ARTIST) worden alle lessen dan ook met deze geweldige producten gegeven. De opleidingen kunnen niet alleen afgerond worden met een basis en gevorderden certificaat, maar ook met een examen. Tijdens het examen wordt vooral gelet op kwaliteit, die bij ons op nummer 1 staat.

Met trots heb ik op 23 november 2013 een AWARD van DNA mogen ontvangen voor ” BEST SALES ACHIEVEMENT 2013″.

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Gaat u zo werken of met het concentraat van Barbicide?

  • Alleen het Barbicide concentraat,  doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie