Willkos

In 1976 opende Willkos Kapperswereld haar deuren onder het motto: “De kappersbranche voorzien van het beste advies, de beste producten en persoonlijke benadering”.

 

Sindsdien is er enorm veel veranderd in het kappersvak. Er zijn allerlei soorten trends voorbij gekomen, van de coupe soleil tot aan de wafels en van wafels tot de ‘ombre’ van nu. Er zijn nieuwe merken bijgekomen die nieuwe producten op de markt hebben gebracht en de jongste vaklieden zijn nieuwe technieken aangeleerd.

Ook binnen Willkos Kapperswereld hebben er veranderingen plaatsgevonden. In 2010 is de winkel verhuisd naar de Oosterweezenstraat 2. Dit prachtige pand is omgebouwd tot een waar kappersparadijs en is voorzien van een showroom, winkel en cursusruimte.

Vandaag de dag, maar liefst 40 jaar later, zijn wij de missie waarmee deze kappersgroothandel ooit begonnen is niet uit het oog verloren. Een team vakbekwame medewerkers staat nog altijd voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Van de bekende professionele merken haarcosmetica tot borstels en scharen, van haaraccessoires tot trimmers en tondeuses, van nieuw designmeubilair tot gebruikte kappersstoelen en van nagelproducten tot professionele tanning spray – bij Willkos Kapperswereld vindt u alles onder één dak. Met trots kunnen wij zeggen dat vele groothandels, kapsalons, barbieren, verzorgingstehuizen en scholen inmiddels tot onze klant behoren. Met een winkeloppervlakte van maar liefst 2100m² waant u zich met recht in een kapperswereld.

Op de begane grond vindt u alle merken cosmetica, styling, verzorging en elektra. Ook vindt u hier alle praktische benodigdheden voor in de kapsalon. Tevens is er een instore beautycorner met allerlei beautyproducten. Op de eerste verdieping is er een showroom waar u inspiratie op kunt doen Klik –hier- voor een impressie*. De tweede verdieping is omgetoverd tot cursusruimte en wordt gebruikt voor het geven van workshops.

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Gaat u zo werken of met het concentraat van Barbicide?

  • Alleen het Barbicide concentraat,  doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie