Mrs. Highbrow Academy

Mrs.Highbrow Amsterdam is een begrip als het gaat om wenkbrauwen. Het was de eerste salon in Nederland die zich volledig op wenkbrauwen richtte. De kunst van het waxen, threaden en aanbrengen van permanente make-up wordt hier dan ook als nergens anders verstaan. Inmiddels weten klanten uit het hele land én van ver daarbuiten de authentieke salon in de bruisende Pijp te vinden aan de van Woustraat 79.

Het is ook dé locatie van de Academy van Mrs.Highbrow, van waaruit je alle geheimen van het vak leert. Van dé professionals van Mrs.Highbrow.

Inmiddels is er een tweede vestiging bij gekomen in hartje centrum aan de Oude Leliestraat 10, met als store manager Manouk en waxing & threading specialist Sima en Marija.

OWNER & FOUNDER

SKA

HET TEAM

Alle trainingen worden gegeven door de wenkbrauwspecialisten van Mrs.Highbrow. Door hun jarenlange praktijkervaring kunnen zij jou alle tips en tricks geven die nodig zijn voor het stylen van perfecte wenkbrauwen. Hun passie voor het vak delen ze graag met jou.

CURSUSSEN, MASTERCLASSES EN WORKSHOPS

De cursussen variëren van een halve tot en hele dag. En zijn geschikt voor beginners maar ook voor professionals die hun techniek willen verbeteren. Daarnaast vind je bij Mrs.Highbrow een ruim assortiment aan professionele producten om direct zelf aan de slag te gaan. De favorieten van Mrs.Highbrow zelf.

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Gaat u zo werken of met het concentraat van Barbicide?

  • Alleen het Barbicide concentraat,  doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie