Bhair Cosmetics

B Hair Cosmetics is een jong, innovatief en dienstverlenend bedrijf. Wij bieden professionele haar-cosmetica en accessoires van gerenommeerde merken aan. Zowel online, telefonisch en op locatie adviseren we u graag over de beste en passende producten die bij u en uw bedrijf passen. Ook als u zelf een bedrijf heeft en op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen binnen deze markt, zijn wij u graag van dienst. Wij breiden ons assortiment voortdurend uit, om zo up to date te zijn in deze altijd wisselende en groeiende markt.

B Hair Cosmetics staat voor kwaliteit en scherpe prijzen. Wij bieden een compleet assortiment aan om uw zaak te bevoorraden. Via onze website kunt u eenvoudig contact met ons opnemen en ook is het mogelijk om een bestelling te plaatsen via uw zakelijk geregistreerde account.

Of het nu gaat om enkel styling producten of een complete merk collectie, B Hair Cosmetics is u graag van dienst. Wij zorgen dat u nooit een nee-verkoop hoeft te doen, met daarbij de beste adviezen. Wij focussen voornamelijk op onze zakelijke klanten.

Wij proberen de leveringstijden zo goed mogelijk op uw wens af te stemmen. In samenwerking met PostNL versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog. Dit zorgt ervoor dat u uw bestelling binnen 2 werkdagen geleverd wordt. Ook rijd onze koerier wekelijks door heel Nederland, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Terug naar het overzicht

Deel dit bericht

Gaat u zo werken of wordt het Barbicide?

  • Doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie